Büyük Anadolu Ereğli Hotel

Karadeniz Ereğli, Zonguldak
Büyük Anadolu Ereğli Hotel Genel
Büyük Anadolu Ereğli Hotel Genel
Büyük Anadolu Ereğli Hotel Genel
Büyük Anadolu Ereğli Hotel Genel
Büyük Anadolu Ereğli Hotel Genel
Image More +26 fotoğraf
Büyük Anadolu Ereğli Hotel
Örencik Mahallesi, Sahil Bulvarı No:2, 67313 Ereğli/Zonguldak Karadeniz Ereğli, Zonguldak

Batı Karadeniz'in doğa, kültür ve kongre turizmi alanlarında en çok olanak sunan tesislerinden biri olan 4 yıldızlı Büyük Anadolu Ereğli Hotel’i hem iş seyahatleri hem de Karadeniz tatilleri için tercih edebilirsiniz.

99 tane sigara içilmeyen deniz, havuz ve orman manzaralı odalı otelde standart ve suit oda seçenekleri bulabilirsiniz. Pastel tonlarla modern bir şekilde dekore edilmiş odalarda ise şık aydınlatmalar, ışık geçirmeyen perdeler, halı zemin, ayrı oturma alanları, uydu TV, 24 saat sıcak su, ücretsiz kablosuz internet ve donanımlı lüks banyo gibi her türlü özellik var.

Yaz aylarında denizin tadını çıkarabileceğiniz plaja sadece 750 metre uzaklıktaki tesis, konuklarına açık yüzme havuzu, 6 yaş altı çocuk havuzu ve ısıtmalı kapalı yüzme havuzları da sağlıyor.

Usta şeflerin hizmet verdiği 250 kişilik restoranında organik ürünlerle zengin açık büfe kahvaltılar ikram eden tesiste öğle ve akşam yemeklerinde ise A’la Carte olarak Karadeniz'in yöresel lezzetleri, geleneksel Anadolu ve Türk mutfaklarının yanı sıra taze deniz ürünleri de tadabilirsiniz.

Son teknoloji ışık, ses ve görüntü sistemli, yüzlerce kişilik 4 toplantı odası ve konferans merkezine sahip tesiste iş toplantıları, konferans ve eğitimler gibi her türlü sosyal etkinlik düzenleniyor. Tesis, balo salonunda da nikah, düğün ve mezuniyet kutlamalarına ev sahipliği yapıyor.

Spa merkezinde sauna, Türk hamamı, Fin hamamı ile yorgunluk atabileceğiniz tesisin tam donanımlı fitness merkezini de kullanabilirsiniz.

Araba kiralayabileceğiniz ve ücretsiz otoparkından faydalanabileceğiniz Büyük Anadolu Ereğli Hotel’den Ereğlin AVM'ye 30 dakikalık yürüyüşle ulaşabilir; özel teknelerle yapılan gezilerle Batı Karadeniz'in koylarına ve doğal güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz.

Karadeniz Ereğli merkezine 14,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Suit
Standart Suit
Suit
Suit Oda
Suit
Suit Suit
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x