Artemide

Roma, Roma
Artemide Genel
Artemide Genel
Artemide Genel
Artemide Genel
Artemide Genel
Image More +57 fotoğraf
Artemide
Via Nazionale, 22 Roma, Roma

Hotel Artemide, Roma'nın tarihi merkezinde, başkentin en hareketli caddelerinden biri olan Via Nazionale'de 1877'den beri misafirlerini ağırlıyor. Mağazalar, butikler, kafeler, tiyatrolar, sanat galerileri ve barların içinde yer alan otel bölgeyi keşfetmek ve Roma'nın sokaklarında dolaşmak için harika bir konumda bulunuyor. 

Romantik tatilleriniz için mutlaka tercih etmeniz gereken otelde standart odaların yanı sıra bir de balayı odası mevcut. Otelin bütün odaları yüksek kaliteli mobilyalarla konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle dekore edilmiş. 24 saat oda servisi hizmeti alabileceğiniz otelde dilerseniz odanızdan çıkmadan bir gün geçirebilirsiniz. Otelin odalarında ve ortak alanlarında sigara içilmiyor. 

Her sabah taze ve İtalya'ya özgü ürünlerle zenginleştirilmiş kahvaltıların servis edildiği bir teras restorana sahip olan otelde günün her saati leziz hamur işlerini tadabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerinde alakart menüsüyle çalışan restoranda yiyeceğiniz leziz makarnaları asla unutamayacaksınız. 

Tatilinizi yaparken sporunuzdan geri kalmak istemiyorsanız otelin fitness salonunda ter atabilirsiniz. Sauna, hamam, buhar odası, spa merkezi ve profesyonel personeller tarafından verilen masaj hizmeti olanaklarını sunan otelden gevşemiş ve rahatlamış olarak ayrılacaksınız. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Konfor 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Konfor Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
İkiz
Konfor İkiz
İkiz
Delüks İkiz
Üçlü
Delüks Üçlü
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standart Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Room
Standart Aile Odası
Room
Dubleks Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x