Akgün Elazığ Hotel

Elazığ Merkez, Elazığ
Akgün Elazığ Hotel Genel
Akgün Elazığ Hotel Genel
Akgün Elazığ Hotel Genel
Akgün Elazığ Hotel Genel
Akgün Elazığ Hotel Genel
Image More +24 fotoğraf
Akgün Elazığ Hotel
Çaydaçıra, Şht. Korg. Hulusi Sayın Blv. No:20 23000 Elâzığ Merkez/Elazığ Elazığ Merkez, Elazığ

Elazığ Havalimanı'na sadece 12 km uzaklıkta, şehrin tarihi çarşılarına, alışveriş ve iş merkezlerine yakın bir konumda yer alan 4 yıldızlı Akgün Elazığ Hotel, 142 tane sigara içilmeyen odasıyla iş seyahatleri ve aile tatillerinin yanı sıra balayı tatilleri için de tercih edilen bir tesis.

Standart, suit, tek kişilik ve iki kişilik oda seçenekli tesisin odalarında ise rahat bir konaklama için ortopedik yataklardan ışık ve gürültü geçirmeyen perdelere, donanımlı lüks banyo ve ücretsiz kablosuz internetten büyük ekran LCD TV’ye kadar her türlü olarak sunuluyor.

Yaz aylarında açık yüzme havuzu ve çocuk havuzunun tadını çıkarabileceğiniz tesisin spa merkezinde ise geleneksel Osmanlı çinileri ile süslenmiş Türk hamamı, sauna ve masaj hizmetleri ile yorgunluk atabilirsiniz.

Elazığ'a özgü şık yöresel dekorasyonlarla süslü ana restoranında deneyimi şeflerin hazırladığı yöresel lezzetlerden dünya mutfaklarından sevilen yemeklere ve günlük mezelere kadar pek çok seçenek olan otelde diyet, vejetaryen ve çocuk menüleri de hazırlanıyor. Otelin kahvaltı salonunda ise köylerden getirilen organik ürünlerle hazırlanan onlarca çeşitle açık büfe kahvaltılar misafirlere servis ediliyor. Lobi barında alkollü alkolsüz içecekler, kokteyller ve şarap çeşitleri; dinlenme salonunda ise onlarda çay ve kahve çeşidini de tadabilirsiniz.

Son model ağırlık, kondisyon ve kardiyo aletleriyle donatılmış 24 saat açık bir spor salonu bulunan tesiste iş toplantıları düğün ve özel davetler için Selçuklu ve Osmanlı dönemi motifleri ile süslenmiş Altun Kubbe ve Harput salonları hizmet veriyor.

Elazığ Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi alabileceğiniz ve araba kiralayabileceğiniz Akgün Elazığ Hotel’de ücretsiz otopark da sağlanıyor.

Elazığ Merkez merkezine 12,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
2
2 Kişilik Oda
Suit
Suit Oda
Suit
Standart Suit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x