Ağaoğlu Hotel Uşak

Uşak Merkez, Uşak
Ağaoğlu Hotel Uşak Genel
Ağaoğlu Hotel Uşak Yeme / İçme
Ağaoğlu Hotel Uşak Yeme / İçme
Ağaoğlu Hotel Uşak Yeme / İçme
Ağaoğlu Hotel Uşak Yeme / İçme
Image More +14 fotoğraf
Ağaoğlu Hotel Uşak
Kurtuluş Mah. İsmetpaşa Cad. No:54 64100 Uşak Merkez/Uşak Uşak Merkez, Uşak

Ağaoğlu Hotel Uşak, şehir merkezindeki konumu ve sunduğu kaliteli hizmetle şehrin kimliğiyle yaşayan bir şehir oteli. 2016’da yenilenip modern bir çehreye kavuşan otelde 46 oda bulunuyor. Standart ve Suite oda seçenekleri bulunan otelin modern ve minimalist tarzda döşenmiş odalarında misafirlere odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, uydu yayını, LCD TV, klima, minibar, ücretsiz Wi-Fi, kasa gibi konfor öğeleri sunuluyor.

Otel misafirlerini oda kahvaltı konseptiyle ağırlıyor. Açık büfe olarak sunulan kahvaltı öğünleri bölgeden temin edilen taze ürünlerle, özenle hazırlanarak misafirlerle buluşuyor. Öğlen ve akşam öğünleri için hizmet veren A la Carte restoran ve bar sadece misafirleri değil bölge halkını da yöresel ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetlerle buluşturuyor. Otelin restoranı özel gün ve davetlerinizde de 190 kişiye kadar hizmet verebiliyor. Otelde ayrıca kuru temizleme, çamaşır yıkama, ütü ve döviz bozdurma hizmetleri de veriliyor.

Uşak’a hava yoluyla seyahat eden misafirler şehir merkezinde bulunan otele Uşak Havalimanı’ndan yapacakları 6 kilometrelik bir yolculuk sonunda ulaşabiliyorlar.

Uşak Merkez merkezine 39,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Oda Suit
Standart
Standart Oda
Suite
Suite Oda
Room
Suit Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x