Hotel Onomo Abidjan Airport

Abidjan
Hotel Onomo Abidjan Airport Genel
Hotel Onomo Abidjan Airport Genel
Hotel Onomo Abidjan Airport Genel
Hotel Onomo Abidjan Airport Genel
Hotel Onomo Abidjan Airport Genel
Image More +44 fotoğraf
Hotel Onomo Abidjan Airport
BOULEVARD DE L AEROPORT , Abidjan

Hotel Onomo Abidjan Airport misafirlere Abidjan (Port-Bouët) bölgesinde, Robert Champroux Stadı ile 5,6 mi (9 km) mesafede ve Spor Sarayı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kültür Sarayı ile 7,4 mi (11,9 km) ve Marché de Treichville ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 118 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Tempur-Pedic yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x