Hotel Milan

Belgorod
Hotel Milan Öne Çıkan Resim
Hotel Milan Dış Mekan
Hotel Milan Dış Mekan
Hotel Milan Kahvaltı
Hotel Milan Yerinde Yemek
Image More +63 fotoğraf
Hotel Milan
Kostyukova street, 34 a , Belgorod

Belgorod bölgesindeki Hotel Milan konaklamanızda Belgorod Devlet Sanat Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Belgorod Ulusal Araştırma Üniversitesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Belgorod Devlet Akademik Dram Tiyatrosu ile 2 mi (3,2 km) ve Belgorod Hayvanat Bahçesi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Belgorod bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit, Sauna
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Panoramic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x