Grafskiy Park

M4 Don Highway, Rostov-on-Don
Grafskiy Park Genel
Grafskiy Park Genel
Grafskiy Park Genel
Grafskiy Park Genel
Grafskiy Park Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Grafskiy Park
Levoberezhnaya street. 62 M4 Don Highway, Rostov-on-Don

Rostov-on-Don bölgesindeki Grafskiy Park misafirlere nehir kıyısında, Rostov Arena ve Levberdon Kent Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Monument to the Red Army ile 4,2 mi (6,8 km) ve Bölge Güzel Sanatlar Müzesi ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 67 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, su kaydırağı ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Design
Design Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Presidential Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x