Gorskiy City Hotel

Siberia, Novosibirsk
Gorskiy City Hotel Genel
Gorskiy City Hotel Genel
Gorskiy City Hotel Genel
Gorskiy City Hotel Genel
Gorskiy City Hotel Genel
Image More +61 fotoğraf
Gorskiy City Hotel
144a Nemirovicha Danchenko Siberia, Novosibirsk

Gorskiy City Hotel konaklamanızda Novosibirsk merkezinde, Karl Marx Meydanı ve Novosibirsk Devlet Dram Tiyatrosu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Na Levom Beregu Kent Dram Tiyatrosu ile 3,7 km ve Novosibirsk Savaş Anıtı ile 3,9 km mesafede.

Modern Avrupa mutfağı sevenler için Gorskiy City ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 268 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Novosibirsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Business Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x