Don Plaza Congress Hotel

Güney Rusya, Rostov-on-Don
Don Plaza Congress Hotel Genel
Don Plaza Congress Hotel Genel
Don Plaza Congress Hotel Genel
Don Plaza Congress Hotel Genel
Don Plaza Congress Hotel Genel
Image More +114 fotoğraf
Don Plaza Congress Hotel
Bolshaya Sadovaya st. 115 Güney Rusya, Rostov-on-Don

Don Plaza Congress Hotel konaklamanızda Rostov-on-Don bölgesinde merkezde, Tiyatro Meydanı ve Vitya Cherevichkin Anıtı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Puşkin Sokağı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Rostov Devlet Filarmoni Merkezi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

254 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Rostov-on-Don bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo
Family
Family Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Executive Oda
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x