7.2İyi

Lodge Oakland

Çubu, Shinano
Lodge Oakland - Öne Çıkan Resim
Lodge Oakland - Dış Mekan
Lodge Oakland - Oda
Lodge Oakland - Lobi
Lodge Oakland - Yerinde Yemek

Shinano bölgesindeki Lodge Oakland misafirlere Myoko Kogen ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Nojiri Gölü ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Myoko Ski Park ile 11,1 km (6,9 mil) ve Iizuna Kogen Kayak Alanı ile 15,5 km (9,6 mil) mesafede.

Lodge Oakland misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.


Odalar

21 Ağu Cum - 24 Ağu Pts|2|1|3
  • Basic Oda, Sigara İçilmez
area1/1

Basic Oda, Sigara İçilmez

mount-viewDağ manzarası
Ücretsiz kablosuz internet
Düz panel ekranlı TV
Diş fırçası ve diş macunu bulunur
  • Basic Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
area1/1

Basic Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Ücretsiz kablosuz internet
Düz panel ekranlı TV
Diş fırçası ve diş macunu bulunur
  • Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
area1/1

Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Ücretsiz kablosuz internet
Düz panel ekranlı TV
Diş fırçası ve diş macunu bulunur

Otel Özellikleri

Genel

Genel

Çamaşırhane
Bahçe
Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
Sigara içilmeyen konaklama yeri
Resepsiyon sınırlı saatlerde
Sigara İçilmeyen Tesis
Spor

Spor

Kayak dolabı
Kayak kartları mevcut
Yakında snowboard
Yakınlarda Snowboard
Ski Pass
Aktivite

Aktivite

Otelde kros kayağı
Yakında kayak malzemeleri kiralama dükkanları
Kros Kayağı
Yakınlarda Kayak Ekipmanı Kiralama
İnternet

İnternet

Ücretsiz kablosuz internet
Kablosuz İnternet
Yeme ve içme

Yeme ve içme

Restoran sayısı
Restoran 1 adet
Otopark ve Transfer

Otopark ve Transfer

Ücretsiz valesiz otopark
Otopark
Oda

Oda

Portatif/ilave yatak yok
Beşik (çocuk yatağı) yok
Evcil hayvan

Evcil hayvan

Evcil hayvanlara izin verilmez

Ulaşım

Adres: 2184-4 Nojiri, Çubu, Shinano


Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

16:00 - gece yarısı

Check-out

10:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yeri, sadece nakit ödeme kabul etmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün 9 - 21 arasında açıktır. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Misafirler giriş sırasında negatif PCR COVID-19 testi sonucu veya COVID-19 aşılarının tamamlandığına dair bir belge sunmalıdır. Negatif COVID-19 testi sonucu gereksinimi 18 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve testin giriş işlemlerinden en fazla 48 saat önce yapılmış olması gerekmektedir. COVID-19 aşısı kaydı gereksinimi 18 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve misafirlerin aşılarının giriş işlemlerinden en az 14 gün önce tamamlanmış olması gerekmektedir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Yarım Pansiyon fiyatlarıyla rezervasyon yapan misafirler, akşam yemeği alabilmek için saat 20.00'ye kadar giriş yapmalıdır.
  • Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
  • Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
  • Misafirler giriş sırasında negatif PCR COVID-19 testi sonucu veya COVID-19 aşılarının tamamlandığına dair bir belge sunmalıdır.
  • Negatif COVID-19 testi sonucu gereksinimi 18 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve testin giriş işlemlerinden en fazla 48 saat önce yapılmış olması gerekmektedir. COVID-19 aşısı kaydı gereksinimi 18 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve misafirlerin aşılarının giriş işlemlerinden en az 14 gün önce tamamlanmış olması gerekmektedir.
Minimum Check-in Yaşı
14
Tesise Özel Ücretler
Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
0

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.