Avangard Health Resort

Urban District Of Sochi, Sochi
Avangard Health Resort Genel
Avangard Health Resort Genel
Avangard Health Resort Genel
Avangard Health Resort Öne Çıkan Resim
Avangard Health Resort Dış Mekan
Image More +112 fotoğraf
Avangard Health Resort
Kurortny Prospect, 83 Urban District Of Sochi, Sochi

Avangard Health Resort misafirlere Sochi (Sochi Kent Merkezi) bölgesinde, Sochi Arboretumu yakınında ve Moorish Çardağı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Güneşli Plaj ile 0,7 mi (1,2 km) ve Dostluk Ağaç Bahçesi Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

80 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x