




Koksijde bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Hoge Blekker ve O.L.V. ter Duinenkerk Koksijde-Bad ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Plopsaland De Panne ile 5,1 mi (8,1 km) ve Koksijde Town Hall ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.
Bu ayrı ayrı döşenmiş villada misafirler için şömine ve özel havuz mevcut. Keyifli vakit geçirmeniz için MP3 takma konsolu ve DVD oynatıcı mevcut. Misafirlerin konforu için buzdolabı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.
Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.
Ücretsiz otopark vardır.
Adres: Liefjeslaan 8, Koksijde-Bad, Koksijde
17:00 - 20:00
10:00
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
