10.0Olağanüstü

Villa Salsa - CHSE Certified

Kerobokan Kelod, Seminyak
Villa Salsa - CHSE Certified - Öne Çıkan Resim
Villa Salsa - CHSE Certified - Oda
Villa Salsa - CHSE Certified - Mutfak
Villa Salsa - CHSE Certified - İç Mekan
Villa Salsa - CHSE Certified - Oda Düzeni

Seminyak bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, TAKSU Bali Galerisi ve Desa Potato Head ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Seminyak Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Legian Plajı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Klimalı bu tatil evinde özel havuz ve LCD televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.


Odalar

21 Ağu Cum - 24 Ağu Pts|2|1|3
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
  • Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası
area1/12

Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası

poolHavuz manzarası
Özel havuz
Ücretsiz kablosuz internet
LCD TV

Otel Özellikleri

Genel

Genel

Çamaşırhane
Bahçe
Teras
Temizlik Hizmeti
Yalnızca motosiklet parkı
Belirlenmiş Sigara İçilen Alanlar
Otopark ve Transfer

Otopark ve Transfer

Ücretsiz valesiz otopark
Havaalanı ServisiÜcretli
Otopark
İnternet

İnternet

Ücretsiz kablosuz internet
Kablosuz İnternet
Evcil hayvan

Evcil hayvan

Evcil hayvanlara izin verilmez
Yeme ve içme

Yeme ve içme

Su sebili
Giriş / Çıkış

Giriş / Çıkış

Temassız Giriş/Çıkış
Oda

Oda

İyi Aydınlatılmış Giriş Yolu

Ulaşım

Adres: Jl. Petitenget, Gang Sunyi, Kerobokan Kelod, Seminyak


Erişilebilirlik

  • Asansör yok (tek katlı konaklama yeri)
  • Asansör Yok (Tek Katlı)
  • Tekerlekli Sandalye Erişimi

Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

14:00 - herhangi bir zaman

Check-out

11:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
  • Bu konaklama yerinde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.
  • Konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir.
  • Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
0
Yenileme çalışmaları ve kapanışlar
Yerel yönetmelikler gereğince tüm misafirler İnzivaya Çekilme (Nyepi) Günü/Hindu Yeni Yıl Etkinliği (06.00'dan itibaren) nedeniyle konaklama yerinde kalmalıdır. İnzivaya Çekilme günü genellikle mart veya nisan ayına denk gelmektedir (tarih her yıl değişmektedir). Bu tarihte giriş-çıkış mümkün olmayacaktır. Ngurah Rai Havaalanı (Bali Uluslararası Havaalanı) da İnzivaya Çekilme Gününde kapalıdır.

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.