The Alus cottages

Abangan, Ubud
The Alus cottages - Havuz
The Alus cottages - Öne Çıkan Resim
The Alus cottages - Dış Mekan
The Alus cottages - Havuz
The Alus cottages - Oda

The Alus cottages konaklamanızda Ubud bölgesinde, Ubud Kraliyet Sarayı ile 4,3 km (2,7 mi) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 5,2 km (3,2 mil) ve Ubud Maymun Ormanı ile 6,2 km (3,8 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Açık Havuz
Açık Havuz
Otopark
Otopark
Bahçe
Bahçe
Teras
Teras
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Tur Danışma
Tur Danışma
Çamaşırhane
Çamaşırhane
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Odalar

Odalar

4 Eki Paz - 7 Eki Çar|2|1|3

Otel Özellikleri

Havuz & Su Parkı

Havuz & Su Parkı

Açık Havuz
Eğlence & Aktivite

Eğlence & Aktivite

Tur Danışma
Otopark

Otopark

Otopark
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Çamaşırhane
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Bahçe
Teras
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Sigara İçilmeyen Odalar
Su Sebili

Ulaşım

Adres: Desa Kelabang Moding, Abangan, Ubud


Otel Kuralları

Yenileme çalışmaları ve kapanışlar
Yerel yönetmelikler gereğince tüm misafirler İnzivaya Çekilme (Nyepi) Günü/Hindu Yeni Yıl Etkinliği (06.00'dan itibaren) nedeniyle konaklama yerinde kalmalıdır. İnzivaya Çekilme günü genellikle mart veya nisan ayına denk gelmektedir (tarih her yıl değişmektedir). Bu tarihte giriş-çıkış mümkün olmayacaktır. Ngurah Rai Havaalanı (Bali Uluslararası Havaalanı) da İnzivaya Çekilme Gününde kapalıdır.

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

    Sıkça Sorulan Sorular

    Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

    Choice icon

    Sayısız seçenek

    Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

    En uygun otel

    Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

    Hızlı ve kolay

    Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

    Güvenle al

    Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.