Bu apart daire misafirlere Kenitra merkezinde, Universite Ibn Tofaill ve Kenitra Golf ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Exotic Gardens of Rabat Sale ile 2,6 mi (4,1 km) ve Kasbat Mahdia ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.
Bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 32-inç plazma televizyon var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.
Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.
Adres: 19 Rue Sebou, Maamora, Kenitra
13:00 - 20:00
öğlen
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
