Check-in Başlangıç ve Bitiş15:00 - herhangi bir zaman
Talimatlar - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve dış mekan ışıklandırması yer almaktadır
Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 7 gün içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
- Havuz 9 ve 19 arasında açıktır.
- Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
- Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak konaklama yerine doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.
- Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak konaklama yeri ile doğrudan iletişime geçip evcil hayvanlarını getirmek için düzenleme yapabilir (bu işlem için ek ücret uygulanır, gerekli bilgiler Ücretler bölümünde bulunabilir).
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
İsteğe Bağlı - Alakart kahvaltı kişi başına yaklaşık olarak 25-35 GBP ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz otopark ücreti: günlük 80 GBP.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına 100 GBP (konaklama süresine bağlı olarak değişir) ve ayrıca 50 GBP bir seferlik temizleme ücreti.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Geç çıkış ücreti ödenir
- İlave yatak ücreti: günlük 80.0 GBP.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Tesise Özel ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.