Sole Flat

Petrito, Minori
Sole Flat - Öne Çıkan Resim
Sole Flat - Oda
Sole Flat - Mutfak
Sole Flat - Oda Düzeni
Sole Flat - Oda Manzaraları

Popüler Özellikler

Özel Plaj Alanı
Özel Plaj Alanı
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Tesis
Sigara İçilmeyen Tesis

Odalar

2 Eki Cum - 5 Eki Pts|2|1|3
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası
    area1/11

    Apart Daire, 1 Yatak Odası

    Ücretsiz kablosuz internet
    Düz panel ekranlı TV
    Kat hizmetleri - konaklama başına bir kere

    Otel Özellikleri

    Plaj & Deniz

    Plaj & Deniz

    Özel Plaj Alanı
    Tesis Olanakları

    Tesis Olanakları

    Kablosuz İnternet
    Sigara İçilmeyen Odalar
    Sigara İçilmeyen Tesis

    Ulaşım

    Adres: Via Monte, 5, Petrito, Minori


    Otel Kuralları

    Check-in Başlangıç ve Bitiş

    15:00 - 07:00

    Check-out

    10:00

    Talimatlar
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
    • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
    Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 19 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
    • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
    • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
    • Ebeveynleri veya vasisiyle aynı odada kalan ve mevcut yatak takımlarını kullanan 2 yaş ve altındaki en fazla 2 çocuk için konaklama ücreti alınmaz.
    Minimum Check-in Yaşı
    72
    İsteğe Bağlı
    • 19 ve 23 arasındaki girişler için geç giriş ücreti alınır
    • Kat hizmetleri için ek ücret alınır

    Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

    Tesise Özel Ücretler

    Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

    • Depozito: konaklama başına 100.00 EUR.
    • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
    • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 9 Ocak döneminde, 5 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR.
    • Şehir vergisi alınmaktadır: 10 Ocak - 31 Mart döneminde, 5 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.00 EUR.
    • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 5 Kasım döneminde, 5 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR
    • Şehir vergisi alınmaktadır: 22 Aralık - 31 Aralık döneminde, 5 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR
    • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 60 EUR

    Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


    Önemli Uyarılar

    Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

    Yakınındaki Oteller

      Sıkça Sorulan Sorular

      Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

      Choice icon

      Sayısız seçenek

      Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

      En uygun otel

      Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

      Hızlı ve kolay

      Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

      Güvenle al

      Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.