




Skylodge Alpine Homes misafirlere Haus bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Schladming Dachstein Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hoefi-Express I Kayak Teleferiği ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Quattralpina Kayak Teleferiği ile 2,6 mi (4,1 km) ve Hoefi-Express II Kayak Teleferiği ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.
Misafirlerimiz için ısıtmalı zemin bulunan 18 odamız vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.
Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.
Ücretsiz otopark vardır.
Adres: Gumpenberg 45, Ennsling, Haus
14:30 - 17:00
10:00
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Belirtilen zorunlu temizlik ücreti, Balkonlu ve Panoramik Manzaralı Deluxe Penthouse rezervasyonları için geçerlidir. Diğer oda türleri için temizlik ücreti şu şekildedir: Cozy Apart rezervasyonları için 89 euro; Balkonlu ve Panoramik Manzaralı Penthouse rezervasyonları için 119 euro; Teraslı ve Panoramik Manzaralı Comfort Apart rezervasyonları için 119 euro; Panoramik Manzaralı Superior Apart rezervasyonları için 162 euro; Balkonlu ve Panoramik Manzaralı Superior Penthouse rezervasyonları için 193 euro ve 2 Balkonlu ve Panoramik Manzaralı Deluxe Apart rezervasyonları için 298 euro.Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
