7.8İyi

Shiga Grand Hotel

Ichinose, Çubu, Yamanouchi
Shiga Grand Hotel - Oda Manzaraları
Shiga Grand Hotel - Öne Çıkan Resim
Shiga Grand Hotel - Dış Mekan
Shiga Grand Hotel - Havuz
Shiga Grand Hotel - Oda

Shiga Grand Hotel misafirlere Yamanouchi (Shiga Dağlık Bölgesi) bölgesinde, Higashitateyama Gondola Lift ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Maruike Kayak Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shiga Kogen Kayak Merkezi ile 13 mi (20,9 km) ve Jigokudani Maymun Parkı ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Shiga Grand Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 89 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Restoran
Restoran
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Isıtmalı Havuz
Isıtmalı Havuz
Otopark
Otopark
Asansör
Asansör
Bagaj Odası
Bagaj Odası
Bahçe
Bahçe
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)

Odalar

6 Eki Sal - 9 Eki Cum|2|1|3
  • Oda, Özel Banyo (Western-Style)
  • Oda, Özel Banyo (Western-Style)
  • Oda, Özel Banyo (Western-Style)
  • Oda, Özel Banyo (Western-Style)
  • Oda, Özel Banyo (Western-Style)
    area1/5

    Oda, Özel Banyo (western-style)

    hill-viewTepe manzarası
    Ücretsiz kablosuz internet
    Düz panel ekranlı TV
    Elektronik bide özellikli tuvalet

    Otel Özellikleri

    Yeme & İçme

    Yeme & İçme

    Restoran 1 adet
    Havuz & Su Parkı

    Havuz & Su Parkı

    Isıtmalı Havuz 1 adet
    Spor & Fitness

    Spor & Fitness

    Kayak Odası
    Skipass
    İş & Toplantı

    İş & Toplantı

    Banket Salonu
    Otopark

    Otopark

    Otopark
    Ek Hizmetler

    Ek Hizmetler

    Bagaj Odası
    Tesis Olanakları

    Tesis Olanakları

    Kablosuz İnternet
    Asansör
    Bahçe
    Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
    Sigara İçilmeyen Odalar
    Hediyelik Eşya Mağazası

    Ulaşım

    Adres: 7149-16, Hirao, Çubu, Yamanouchi


    Otel Kuralları

    Check-in Başlangıç ve Bitiş

    15:00 - 23:30

    Check-out

    21:30

    Talimatlar
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde kredi kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
    • Mobil ödeme seçenekleri şunlardır: PayPay
    • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
    Resepsiyon her gün 07.30 - 22 arasında açıktır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Yarım Pansiyon fiyat planında rezervasyon yapan misafirlerin, akşam yemeği için saat 18.00'e kadar giriş yapması gerekmektedir.
    • Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
    • Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
    • Lütfen dikkat: Bazı konaklama yerlerinde, vücudunda dövme bulunan misafirlerin tesis bünyesindeki herkese açık hamamları kullanmalarına izin verilmemektedir.
    Tesise Özel Ücretler

    Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

    • Konaklama yerinde şehir vergisi alınabilir. Bu vergi gecelik oda fiyatına göre kişi başı gecelik 100-10.000 Japon yeni arasında değişmektedir. Başka muafiyet durumları olabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için rezervasyondan sonra gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

    Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


    Önemli Uyarılar

    Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

    Yakınındaki Oteller

      Sıkça Sorulan Sorular

      Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

      Choice icon

      Sayısız seçenek

      Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

      En uygun otel

      Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

      Hızlı ve kolay

      Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

      Güvenle al

      Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.