Senja D'Ubud

Ubud
Senja D'Ubud - Öne Çıkan Resim
Senja D'Ubud - Dış Mekan
Senja D'Ubud - Oda
Senja D'Ubud - Oda Düzeni
Senja D'Ubud - Banyo Tipleri

Senja D'Ubud misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ve Puri Lukisan Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirler için 4 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Popüler Özellikler

Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
Kapalı Otopark
Kapalı Otopark
Hızlı Giriş / Hızlı Çıkış
Hızlı Giriş / Hızlı Çıkış
Bahçe
Bahçe
Teras
Teras
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Havaalanı Servisi
Havaalanı Servisi

Odalar

1 Eki Per - 4 Eki Paz|2|1|3
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük Yataklı Oda
    area1/10

    Standard Tek Büyük Yataklı Oda

    LED TV
    Uydu TV kanalları
    Diş fırçası ve diş macunu bulunur

    Otel Özellikleri

    Ulaşım & Transfer

    Ulaşım & Transfer

    Havaalanı ServisiÜcretli
    Otopark

    Otopark

    Otopark
    Kapalı Otopark
    Ek Hizmetler

    Ek Hizmetler

    Hızlı Giriş / Hızlı Çıkış
    Tesis Olanakları

    Tesis Olanakları

    Kablosuz İnternet
    Bahçe
    Teras
    Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
    Sigara İçme Alanı
    Resepsiyon Hizmeti sınırlı saatlerde

    Ulaşım

    Adres: Banjar Umahanyar. Desa Pejeng Kaja, Ubud


    Otel Kuralları

    Check-in Başlangıç ve Bitiş

    14:00 - 23:00

    Check-out

    öğlen

    Talimatlar
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
    • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
    Resepsiyon her gün 7 - 23 arasında açıktır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 23 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
    • Otelde sıcak su yoktur.
    İsteğe Bağlı
    • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 450000 IDR.

    Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

    Yenileme çalışmaları ve kapanışlar
    Yerel yönetmelikler gereğince tüm misafirler İnzivaya Çekilme (Nyepi) Günü/Hindu Yeni Yıl Etkinliği (06.00'dan itibaren) nedeniyle konaklama yerinde kalmalıdır. İnzivaya Çekilme günü genellikle mart veya nisan ayına denk gelmektedir (tarih her yıl değişmektedir). Bu tarihte giriş-çıkış mümkün olmayacaktır. Ngurah Rai Havaalanı (Bali Uluslararası Havaalanı) da İnzivaya Çekilme Gününde kapalıdır.

    Önemli Uyarılar

    Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

    Sıkça Sorulan Sorular

    Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

    Choice icon

    Sayısız seçenek

    Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

    En uygun otel

    Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

    Hızlı ve kolay

    Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

    Güvenle al

    Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.