




Pierre & Vacances Residence Le Quartz misafirlere La Plagne-Tarentaise bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Aime 2000 Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Belle Plagne Teleferiği ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu rezidans La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 19,3 mi (31 km) ve Les Arcs ile 25 mi (40,2 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.
Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.
Adres: Belle Plagne, La Plagne, La Plagne-Tarentaise
16:00 - 19:00
10:00
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
