10.0Olağanüstü

Pergusa Lake Home

Pergusa, Enna
Pergusa Lake Home - Öne Çıkan Resim
Pergusa Lake Home - Dış Mekan
Pergusa Lake Home - Genel
Pergusa Lake Home - Oda
Pergusa Lake Home - Lobi

Pergusa Lake Home konaklamanızda Enna bölgesinde, Autodromo di Pergusa ile 1,5 km (0,9 mi) ve Torre di Federico II ile 9,9 km (6,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Lombardiya Kalesi ile 10,1 km (6,3 mil) ve Fontana del Ratto di Proserpina ile 10,4 km (6,4 mil) mesafede.

Pergusa Lake Home içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Restoran
Restoran
Bar
Bar
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Bagaj Odası
Bagaj Odası
Barbekü
Barbekü
Teras
Teras

Odalar

3 Eki Cts - 6 Eki Sal|2|1|3
  • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
  • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
  • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
  • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
    area1/4

    Tek Büyük Veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo

    Ücretsiz kablosuz internet
    Dijital TV servisi
    LCD TV
    • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo (external)
    • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo (external)
    • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo (external)
    • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo (external)
    • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo (external)
      area1/5

      Tek Büyük Veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo (external)

      Ücretsiz kablosuz internet
      Dijital TV servisi
      LCD TV
      • Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
      • Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
      • Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
      • Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
      • Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
      • Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
      • Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
        area1/7

        Üç Kişilik Oda, Banyolu/duşlu

        Ücretsiz kablosuz internet
        Dijital TV servisi
        LCD TV

        Otel Özellikleri

        Yeme & İçme

        Yeme & İçme

        Restoran 2 adet
        Bar 2 adet
        Barbekü
        Eğlence & Aktivite

        Eğlence & Aktivite

        Tur Danışma
        Ulaşım & Transfer

        Ulaşım & Transfer

        Havaalanı ServisiÜcretli
        Otopark

        Otopark

        Otopark
        Ek Hizmetler

        Ek Hizmetler

        Bagaj Odası
        Çamaşırhane
        Kat Hizmeti
        Tesis Olanakları

        Tesis Olanakları

        Kablosuz İnternet
        24 Saat Resepsiyon Hizmeti
        Teras
        Sigara İçilmeyen Odalar
        Bankamatik
        Çok Dilli Personel

        Ulaşım

        Adres: Viale dei Miti 68, Pergusa, Enna


        Otel Kuralları

        Check-in Başlangıç ve Bitiş

        14:00 - gece yarısı

        Check-out

        öğlen

        Talimatlar
        • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
        • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
        • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
        • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
        • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
        Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Misafirler, çıkış yapmadan önce konaklama yerini kendileri temizlemeyi veya çıkış sırasında ek temizlik ücreti ödemeyi tercih edebilirler. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
        • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
        • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
        • Ebeveynleri veya vasisiyle aynı odada kalan ve mevcut yatak takımlarını kullanan 3 yaş veya altındaki bir çocuk için konaklama ücreti alınmaz.
        • Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak konaklama yeri ile doğrudan iletişime geçip evcil hayvanlarını getirmek için düzenleme yapabilir (bu işlem için ek ücret uygulanır, gerekli bilgiler Ücretler bölümünde bulunabilir).
        Minimum Check-in Yaşı
        24
        İsteğe Bağlı
        • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 10 EUR.
        • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
        • Kat hizmetleri ücreti: konaklama başına 5 EUR; konaklamanın uzunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir
        • Klima sistemi için ek ücret ödenmesi gereklidir.
        • Mutfak/küçük mutfak ücreti: günlük 10 EUR.
        • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 5.0 EUR.

        Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

        Tesise Özel Ücretler

        Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

        • Şehir vergisi alınmaktadır: 14 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

        Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


        Önemli Uyarılar

        Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

        Yakınındaki Oteller

          Sıkça Sorulan Sorular

          Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

          Choice icon

          Sayısız seçenek

          Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

          En uygun otel

          Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

          Hızlı ve kolay

          Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

          Güvenle al

          Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.