Check-in Başlangıç ve Bitiş14:00 - 20:00
Talimatlar - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Otelde parti veya grup etkinlikleri yapılması kesinlikle yasaktır
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve pencere korkulukları yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Kablosuz internet kullanımı, oda başına günlük 250 MB ile sınırlıdır. Bunun üzerindeki kullanımlar ek ücrete tabidir.
Resepsiyon her gün 8 - 20 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 24 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Rezervasyon yapmak için kullanılan kredi kartının giriş sırasında kart sahibi tarafından fotoğraflı kimlikle birlikte gösterilmesi gerekmektedir. Diğer ayarlamalar, varıştan önce konaklama yeriyle görüşülerek gerçekleştirilmelidir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
- Havuz 8 ve 20 arasında açıktır.
- Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
- Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak konaklama yerine doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.
- Otoparkta taşıtlar için maksimum yükselik kısıtlaması vardır.
- Temassız çıkış imkânı sunulur.
Minimum Check-in Yaşı24
İsteğe Bağlı - Alakart kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 25 AUD, çocuklar için 25 AUD ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz otopark ücreti: gecelik 32.00 AUD.
- Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Kat hizmetleri için ek ücret alınır
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 30.0 AUD.
- İlave yatak ücreti: gecelik 65.0 AUD.
- Kredi kartıyla yapılan ödemelerden yüzde 3.5 ücret alınmaktadır.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Tesise Özel ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Depozito: konaklama başına konaklama yeri başına 200.00 AUD
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.