9.0Mükemmel

Pals Inn Raicho

Çubu, Hakuba
Pals Inn Raicho - Öne Çıkan Resim
Pals Inn Raicho - Dış Mekan
Pals Inn Raicho - Havuz
Pals Inn Raicho - Oda
Pals Inn Raicho - Yerinde Yemek

Pals Inn Raicho misafirlere Hakuba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 4 mi (6,5 km) ve Tsugaike Kayak Merkezi ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Pals Inn Raicho misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Restoran
Restoran
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
Açık Otopark
Açık Otopark
Bagaj Odası
Bagaj Odası
Bahçe
Bahçe
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Çamaşırhane
Çamaşırhane

Odalar

6 Eki Sal - 9 Eki Cum|2|1|3
  • Traditional Oda
    area1/1

    Traditional Oda

    Hidro-masaj duş başlığı
    Ücretsiz kablosuz internet
    Kaplıca suyu küveti
    • Traditional İki Ayrı Yataklı Oda (Japanese Style)
      area1/1

      Traditional İki Ayrı Yataklı Oda (japanese Style)

      Hidro-masaj duş başlığı
      Ücretsiz kablosuz internet
      Kaplıca suyu küveti

      Otel Özellikleri

      Yeme & İçme

      Yeme & İçme

      Restoran 1 adet
      Otopark

      Otopark

      Otopark
      Açık Otopark
      Ek Hizmetler

      Ek Hizmetler

      Bagaj Odası
      Çamaşırhane
      Kat Hizmeti
      Tesis Olanakları

      Tesis Olanakları

      Kablosuz İnternet
      Bahçe
      Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
      Sigara İçilmeyen Odalar
      Resepsiyon Hizmeti sınırlı saatlerde
      Sigara İçilmeyen Tesis

      Ulaşım

      Adres: 22342-24 Kamishiro, Çubu, Hakuba


      Otel Kuralları

      Check-in Başlangıç ve Bitiş

      14:00 - 21:00

      Check-out

      09:30

      Talimatlar
      • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
      • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
      • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
      • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
      • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
      • Konaklama yerinin giriş kapısı, 23.00-06.30 saatleri arasında kapalı tutulmaktadır. Bu saatler arasında misafirlerin, konaklama yerine giriş veya konaklama yerinden çıkış yapmasına izin verilmemektedir.
      Resepsiyon her gün 06.30 - 23 arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yerinde 22-7 saatleri arasında sessiz olunması gerekmektedir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Misafirlerin, giriş işlemlerini ayarlamak için varıştan 2 gün önce bu konaklama yeriyle e-posta yoluyla irtibata geçmeleri gerekmektedir. Valiz dolabı yalnızca giriş günü 07.30-18.00 saatleri arasında kullanılabilir.
      • Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
      Minimum Check-in Yaşı
      48
      Tesise Özel Ücretler

      Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

      • Konaklama yerinde şehir vergisi alınabilir. Bu vergi gecelik oda fiyatına göre kişi başı gecelik 100-10.000 Japon yeni arasında değişmektedir. Başka muafiyet durumları olabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için rezervasyondan sonra gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

      Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


      Önemli Uyarılar

      Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

      Yakınındaki Oteller

        Sıkça Sorulan Sorular

        Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

        Choice icon

        Sayısız seçenek

        Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

        En uygun otel

        Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

        Hızlı ve kolay

        Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

        Güvenle al

        Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.