9.0Mükemmel

Pals Inn Raicho

Çubu, Hakuba
Pals Inn Raicho - Öne Çıkan Resim
Pals Inn Raicho - Dış Mekan
Pals Inn Raicho - Havuz
Pals Inn Raicho - Oda
Pals Inn Raicho - Yerinde Yemek

Pals Inn Raicho misafirlere Hakuba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 4 mi (6,5 km) ve Tsugaike Kayak Merkezi ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Pals Inn Raicho misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.


Odalar

20 Ağu Per - 23 Ağu Paz|2|1|3
  • Traditional Oda
area1/1

Traditional Oda

Hidro-masaj duş başlığı
Ücretsiz kablosuz internet
Kaplıca suyu küveti
  • Traditional İki Ayrı Yataklı Oda (Japanese Style)
area1/1

Traditional İki Ayrı Yataklı Oda (japanese Style)

Hidro-masaj duş başlığı
Ücretsiz kablosuz internet
Kaplıca suyu küveti

Otel Özellikleri

Genel

Genel

Çamaşırhane
Bahçe
Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
Sigara içilmeyen konaklama yeri
Resepsiyon sınırlı saatlerde
Açık Otopark
Oda

Oda

İstek üzerine kat hizmetleri
Portatif/ilave yatak yok
Beşik (çocuk yatağı) yok
Kat Hizmeti
İnternet

İnternet

Ücretsiz kablosuz internet
Kablosuz İnternet
Yeme ve içme

Yeme ve içme

Restoran sayısı
Restoran 1 adet
Otopark ve Transfer

Otopark ve Transfer

Ücretsiz valesiz otopark
Otopark
Evcil hayvan

Evcil hayvan

Evcil hayvanlara izin verilmez

Ulaşım

Adres: 22342-24 Kamishiro, Çubu, Hakuba


Erişilebilirlik

  • Engellilere uygun servis yok
  • Asansör Yok (Tek Katlı)
  • Tekerlekli Sandalye Erişimi

Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

14:00 - 21:00

Check-out

09:30

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • Konaklama yerinin giriş kapısı, 23.00-06.30 saatleri arasında kapalı tutulmaktadır. Bu saatler arasında misafirlerin, konaklama yerine giriş veya konaklama yerinden çıkış yapmasına izin verilmemektedir.
Resepsiyon her gün 06.30 - 23 arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yerinde 22-7 saatleri arasında sessiz olunması gerekmektedir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Misafirlerin, giriş işlemlerini ayarlamak için varıştan 2 gün önce bu konaklama yeriyle e-posta yoluyla irtibata geçmeleri gerekmektedir. Valiz dolabı yalnızca giriş günü 07.30-18.00 saatleri arasında kullanılabilir.
  • Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
Minimum Check-in Yaşı
48
Tesise Özel Ücretler
Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
0

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.