Orka Lotus Beach, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler'de, çam ormanlarıyla çevrili denize sıfır konumda yer alan 5 yıldızlı her şey dahil bir tatil köyüdür.
Otel Orka Hotels zincirine bağlı; önceki adı Sentido Orka Lotus Beach. İçmeler merkez 2 km, Marmaris merkez 6 km, Marmaris Kalesi 5,3 km uzaklıkta; Dalaman Havalimanı'na karayoluyla yaklaşık 90 km.
650 metrelik Mavi Bayraklı kum plajda şezlong, şemsiye ve havlu sağlanıyor; sahil barı var. Açık havuzlar, ısıtmalı kapalı havuz, aquapark ve çocuk havuzu bulunuyor. Odalar kara ve deniz tarafına bakan bloklarda, balkonlu; kısmi deniz tarafı standart odalar, deniz tarafı large odalar, aile odaları ve balayı odaları var.
Pine ana restoranında açık büfe servis yapılıyor; Olive Tree (İtalyan), Turquoise (Türk) ve Chinese Garden (Asya) alakart restoranları ile lobi barı, snack bar ve sahil barı hizmet veriyor. Spa merkezinde hamam, sauna ve buhar odası var; aromatik yağlarla masaj yapılıyor. Fitness salonu, aerobik, kano ve bisiklet mevcut. Gece kulübü, soft animasyon, bilardo, dart ve atari salonu bulunuyor. Mini Club'da çocuk animasyonu düzenleniyor; çocuk havuzu ve oyun parkı var. Konferans salonu, otopark ve sağlık merkezi mevcut.
2026 sezonunda otel her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor; açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, atıştırmalıklar ve otel markalı içecekler dahil, alakart restoranlar sınırlı sayıda dahil. Premium ve ithal içecekler, oda servisi, spa ve güzellik hizmetleri ücretli. Motorlu su sporları, dalış, tenis dersleri ve çocuk bakımı ücretli. Otele giriş saati 15:00, otelden çıkış saati 11:00. Otel 1 Kasım–31 Mart arasında kapalı. Ebeveynleriyle aynı odada mevcut yataklarda kalan 18 yaş ve altı çocuklardan konaklama ücreti alınmıyor. Ödeme yalnızca kartla.
Adres: İçmeler Mahallesi, Atatürk Cd. No:56, 48700 Marmaris/Muğla
15:00 - 00:00
11:00
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
