5.0

Oriental Pearl Hostel

Tsim Sha Tsui, Yau Tsim Mong District, Kowloon
Oriental Pearl Hostel - Öne Çıkan Resim
Oriental Pearl Hostel - Oda
Oriental Pearl Hostel - İç Mekan
Oriental Pearl Hostel - Banyo Tipleri
Oriental Pearl Hostel - Oda

Oriental Pearl Hostel misafirlere Kowloon (Tsim Sha Tsui) bölgesinde, K11 Alışveriş Merkezi ve Tsim Sha Tsui Gezinti Yolu yakınında. Bu pansiyon Victoria Limanı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Kowloon Körfezi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.


Odalar

17 Ağu Pts - 20 Ağu Per|2|1|3
  • Business Tek Kişilik Oda
  • Business Tek Kişilik Oda
  • Business Tek Kişilik Oda
  • Business Tek Kişilik Oda
area1/4

Business Tek Kişilik Oda

Ücretsiz kablosuz internet
Kablosuz İnternet
Düz panel ekranlı TV
  • Business Tek Büyük Yataklı Oda
  • Business Tek Büyük Yataklı Oda
  • Business Tek Büyük Yataklı Oda
  • Business Tek Büyük Yataklı Oda
  • Business Tek Büyük Yataklı Oda
  • Business Tek Büyük Yataklı Oda
area1/6

Business Tek Büyük Yataklı Oda

Ücretsiz kablosuz internet
Kablosuz İnternet
Düz panel ekranlı TV
  • Business Üç Kişilik Oda
  • Business Üç Kişilik Oda
  • Business Üç Kişilik Oda
  • Business Üç Kişilik Oda
  • Business Üç Kişilik Oda
area1/5

Business Üç Kişilik Oda

Ücretsiz kablosuz internet
Kablosuz İnternet
Düz panel ekranlı TV

Otel Özellikleri

Genel

Genel

Çamaşırhane
Bahçe
Resepsiyonda emanet kasası
Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
Teras
Sigara içilmeyen konaklama yeri
Yeme ve içme

Yeme ve içme

Tur/bilet hizmetleri
Bar/lounge sayısı
Ortak buzdolabı
Su sebili
Bar/Lounge 1 adet
Evcil hayvan

Evcil hayvan

Sadece rehber hayvanlara izin verilir
Rehber hayvanlar ücretten/kısıtlamalardan muaftır
Evcil hayvan dostu oda
İnternet

İnternet

Ücretsiz kablosuz internet
Kablosuz İnternet
Oda

Oda

Portatif/ilave yatak yok
Beşik (çocuk yatağı) yok
Giriş / Çıkış

Giriş / Çıkış

Temassız Giriş/Çıkış

Ulaşım

Adres: Flat E1, 11 Floor, Chung King Mansion 36 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Yau Tsim Mong District, Kowloon


Erişilebilirlik

  • Asansör
  • Tekerlekli Sandalye Erişimi

Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

19:00 - 00:30

Check-out

09:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
  • Mobil ödeme seçenekleri şunlardır: Alipay ve WeChat Pay
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Bu konaklama yerinde tarak, banyo lifi, tıraş bıçağı, tırnak törpüsü ve ayakkabı bezi gibi tek kullanımlık kişisel eşyalar sağlanmamaktadır.
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • Evcil veya rehber hayvanlarıyla seyahat eden misafirlerin varıştan önce otelle irtibata geçmesi gerekmektedir.
Resepsiyon her gün 9 - 00.30 arasında açıktır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [Check-in Reception at: Block A, 3rd Floor, Chung King Mansion].Konaklama yerine normal çalışma saatleri sonrasında varırsanız giriş işlemlerini alternatif bir yerde yaptırmanız gerekir: [Check-in Reception at: Block A, 3rd Floor, Chung King Mansion]. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
  • Konaklama yerinde evcil hayvanlar sadece belirli odalara kabul edilir ve evcil hayvanlara yönelik ek kısıtlamalar vardır. Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan konaklama yeriyle iletişime geçerek evcil hayvanlarını getirmek için ayarlama yapabilir.
  • Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
  • Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.