7.2İyi

Onsen Guesthouse Sakaeya

Tohoku, Shizukuishi
Onsen Guesthouse Sakaeya - Öne Çıkan Resim
Onsen Guesthouse Sakaeya - Dış Mekan
Onsen Guesthouse Sakaeya - Oda
Onsen Guesthouse Sakaeya - Lobi
Onsen Guesthouse Sakaeya - Yerinde Yemek

Shizukuishi bölgesindeki Onsen Guesthouse Sakaeya, Gosho Gölü Parkı Family Land ve Gosho Gölü Taşıt Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu ryokan otel Morioka Handi-Works Meydanı ile 12,5 km (7,8 mil) ve Road Station Shizukuishi Anekko ile 16 km (9,9 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kaplıca, kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Kapalı Yüzme Havuzu
Kapalı Yüzme Havuzu
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Isıtmalı Havuz
Isıtmalı Havuz
Otopark
Otopark
Kaplıca
Kaplıca
Açık Otopark
Açık Otopark
Bagaj Odası
Bagaj Odası
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)

Odalar

4 Eki Paz - 7 Eki Çar|2|1|3
  • Traditional Oda, Ek Bina (Japanese Style)
  • Traditional Oda, Ek Bina (Japanese Style)
  • Traditional Oda, Ek Bina (Japanese Style)
  • Traditional Oda, Ek Bina (Japanese Style)
  • Traditional Oda, Ek Bina (Japanese Style)
    area1/5

    Traditional Oda, Ek Bina (japanese Style)

    mount-viewDağ manzarası
    Ücretsiz kablosuz internet
    Kaplıca suyu küveti
    Düz panel ekranlı TV
    • Traditional Oda (Japanese Style)
    • Traditional Oda (Japanese Style)
    • Traditional Oda (Japanese Style)
    • Traditional Oda (Japanese Style)
    • Traditional Oda (Japanese Style)
      area1/5

      Traditional Oda (japanese Style)

      mount-viewDağ manzarası
      Ücretsiz kablosuz internet
      Kaplıca suyu küveti
      Düz panel ekranlı TV

      Otel Özellikleri

      Yeme & İçme

      Yeme & İçme

      Kahvaltı ServisiÜcretli
      Havuz & Su Parkı

      Havuz & Su Parkı

      Kapalı Yüzme Havuzu 1 adet
      Isıtmalı Havuz 1 adet
      Spa & Wellness

      Spa & Wellness

      Kaplıca
      Otopark

      Otopark

      Otopark
      Açık Otopark
      Ek Hizmetler

      Ek Hizmetler

      Bagaj Odası
      Gazete
      Tesis Olanakları

      Tesis Olanakları

      Kablosuz İnternet
      Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
      Sigara İçme Alanı
      Aydınlatılmış Giriş Yolu
      Çok Dilli Personel
      Giriş Rampası

      Ulaşım

      Adres: 7-51-2 Oshuku, Tohoku, Shizukuishi


      Otel Kuralları

      Check-in Başlangıç ve Bitiş

      15:00 - gece yarısı

      Check-out

      10:00

      Talimatlar
      • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
      • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
      • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
      • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
      • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
      Resepsiyon her gün 5 - gece yarısı arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Yarım Pansiyon fiyatlarıyla rezervasyon yapan misafirler, akşam yemeği alabilmek için saat 20.00'ye kadar giriş yapmalıdır.
      • Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
      • Temassız çıkış imkânı sunulur.
      • Lütfen dikkat: Bazı konaklama yerlerinde, vücudunda dövme bulunan misafirlerin tesis bünyesindeki herkese açık hamamları kullanmalarına izin verilmemektedir.
      İsteğe Bağlı
      • Zengin kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 880 JPY, çocuklar için 880 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir

      Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

      Tesise Özel Ücretler
      Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.

      Önemli Uyarılar

      Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

      Yakınındaki Oteller

        Sıkça Sorulan Sorular

        Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

        Choice icon

        Sayısız seçenek

        Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

        En uygun otel

        Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

        Hızlı ve kolay

        Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

        Güvenle al

        Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.