8.0Çok İyi

Mon Refuge Auberge

Al Arz
Mon Refuge Auberge - Öne Çıkan Resim
Mon Refuge Auberge - Dış Mekan
Mon Refuge Auberge - Oda
Mon Refuge Auberge - Lobi
Mon Refuge Auberge - Yerinde Yemek

Al Arz bölgesindeki Mon Refuge Auberge konaklamanızda Lübnan Katran Ağacı Ormanı ve Horsh Ehden ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Qadisha Caves ile 4,9 mi (7,9 km) ve Our Lady of Diman Church ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ücretsiz otopark vardır.


Odalar

19 Ağu Çar - 22 Ağu Cts|2|1|3
  • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
  • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
  • Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
area1/3

Tek Büyük Veya İki Ayrı Yataklı Oda

Ücretsiz kablosuz internet
Uydu TV kanalları
Şampuan
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
area1/3

Apart Daire, 2 Yatak Odası

Ücretsiz kablosuz internet
Uydu TV kanalları
Şampuan
  • Dubleks
  • Dubleks
  • Dubleks
area1/3

Dubleks

Ücretsiz kablosuz internet
Uydu TV kanalları
Şampuan

Otel Özellikleri

Yeme ve içme

Yeme ve içme

Kahvaltı servisi var (ücretli)
Restoran sayısı
Bar/lounge sayısı
Kahve dükkanı/kafe sayısı
Bar/Lounge 1 adet
Kafe 1 adet
Genel

Genel

Sigara içilmeyen konaklama yeri
Sigara İçilmeyen Tesis
Kuru Temizleme/Çamaşırhane
İnternet

İnternet

Ücretsiz kablosuz internet
Kablosuz İnternet
Otopark ve Transfer

Otopark ve Transfer

Ücretsiz valesiz otopark
Otopark
Oda

Oda

Portatif/ilave yatak yok
Evcil hayvan

Evcil hayvan

Evcil hayvan dostu oda

Ulaşım

Adres: Bcharre, Al Arz


Erişilebilirlik

  • Asansör Yok (Tek Katlı)

Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

06:00 - 14:00

Check-out

14:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 14.30 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.