




Alcala de Xivert (Alcossebre) bölgesindeki bu apart daire misafirlere Platja del Moro ve Platja les Tres Platges ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Playa Romana Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Playa Mañetes ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.
Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.
Ücretsiz otopark vardır.
Adres: Cerrer Xalóc, 11, Alcossebre, Alcala De Xivert
16:00 - 20:00
10:00
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
