Konum olarak merkezi bir yerde. Hemen aşağısında barlar sokağı olduğu için çevre biraz gürültülü ve sokaklar çok temiz değil. Ancak biz Eylül ayında konakladığımız için sezon daha sakin olduğundan, evin içinde dışarıdan gelen ciddi bir ses problemi yaşamadık.
Ev dört kişi için gayet yeterliydi. Odalar ve mutfak kullanışlı, tabak-çanak gibi temel ihtiyaçlar yeterliydi. Havuz temizdi ve keyifli vakit geçirdik.
Bence en büyük eksisi temizlik. Temizlik konusunda hassas olanlar için yeterli olmayabilir. Koltuklarda belirgin lekeler vardı, yerler temiz değildi, banyoda özellikle tavanda küflenme mevcuttu ve çarşaflarda da lekeler gördük. Duşakabinin bazı kısımları ve duş başlığı düzgün çalışmıyordu. Ayrıca çamaşır makinesi bulunmuyor; özellikle deniz tatili için bunun eksiklik olduğunu düşünüyorum.
Otelin anlaşmalı olduğu bir beach de varmış ve konaklayanlar kullanabiliyor. Biz de kullandık, beach gayet güzeldi ve bu bizim için avantaj oldu. Sadece beach içerisinde yiyecek ve içecekler ekstra ücretliydi.
Ev sahibiyle iletişim konusunda da sorun yaşamadık. İlgili ve güler yüzlüydü. Ekstra bir ihtiyacımız olmadığı için fazla bir talebimiz olmadı ama genel olarak iletişimimiz iyiydi.
Ulaşım açısından konumu avantajlı. Hemen aşağıdan Bodrum merkeze giden otobüsler geçiyor ve yaklaşık 15-20 dakikada merkeze ulaşılabiliyor. Biz dört kişi olduğumuz için Yalıkavak, Gümüşlük gibi yerlere taksiyle gitmeyi tercih ettik. Kişi sayımız nedeniyle otobüsle benzer bir maliyete geldiği için taksi bizim için daha konforlu oldu.
Genel olarak evin büyüklüğü, kullanışlılığı, havuzu, beach imkânı ve ulaşım açısından memnun kaldık. Ancak temizlik konusunda ciddi eksikleri olduğunu düşünüyorum. Temizliğe önem veren biriyseniz bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm. Temizlik konusunda eksikleri olsa da bizim kaldığımız dönemde ödediğimiz fiyatı düşündüğümüzde fiyat-performans açısından gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle sezon sonu olduğu için uygun fiyata konaklamak isteyenler açısı