Check-in Başlangıç ve Bitiş15:00 - 19:00
Talimatlar - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
- 10 yaşından küçük misafirlerin, yalnızca yetişkinlerin girebildiği bu konaklama yerine girmelerine izin verilmemektedir.
Minimum Check-in Yaşı10
İsteğe Bağlı - Odada kablosuz internet ücreti: gecelik 5 EUR (fiyatlar değişebilir).
- Genel alanlarda kablosuz internet ücreti: gecelik 5 EUR (fiyatlar değişebilir).
- Klima sistemi için ek ücret ödenmesi gereklidir.
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 25.0 EUR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 25.0 EUR.
- Yatak çarşafı ücreti: kişi başı ve konaklama başına 5 EUR (veya misafirler kendi yatak çarşaflarını getirebilirler)
- Havlu ücreti: kişi başı ve gecelik 5 EUR (veya misafirler kendi havlularını getirebilirler)
- Kredi kartıyla yapılan ödemelerden yüzde 5 ücret alınmaktadır.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Tesise Özel ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Depozito: konaklama başına 150 EUR.
- Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.40 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.70 EUR.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.00 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.00 EUR.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler0