Lindo Apartamento

Ricaurte
Lindo Apartamento - Öne Çıkan Resim
Lindo Apartamento - Havuz
Lindo Apartamento - Oda
Lindo Apartamento - Mutfak
Lindo Apartamento - İç Mekan

Ricaurte bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda, Peñalisa Plaza Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire El Penon Golf Sahası ile 5,3 mi (8,6 km) ve Lagosol Su Parkı ile 8,9 mi (14,2 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak var. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcut. Misafirlerin konforu için masa sunulmaktadır ve kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Popüler Özellikler

Açık Havuz
Açık Havuz
Çocuk Oyun Alanı
Çocuk Oyun Alanı
Otopark
Otopark
Asansör
Asansör
Barbekü
Barbekü
Teras
Teras
Tur Danışma
Tur Danışma
Çamaşırhane
Çamaşırhane

Odalar

7 Eyl Pts - 10 Eyl Per|2|1|3
  • Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
area1/6

Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Düz panel ekranlı TV
Kablo TV servisi
Kat hizmetleri - konaklama başına bir kere

Otel Özellikleri

Yeme & İçme

Yeme & İçme

Barbekü
Havuz & Su Parkı

Havuz & Su Parkı

Açık Havuz 1 adet
Eğlence & Aktivite

Eğlence & Aktivite

Tur Danışma
Çocuk & Aile

Çocuk & Aile

Çocuk Oyun Alanı
Oyun Alanı
Otopark

Otopark

Otopark sınırlı kapasite
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Çamaşırhane
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Asansör
Teras
Sigara İçme Alanı
Piknik Alanı

Ulaşım

Adres: Calle 17 No. 12 - 11 T 5, Apto 703, Ricaurte


Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

öğlen - 20:00

Check-out

13:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
  • Otelde sıcak su sınırlıdır.
  • Çocukla seyahat ediyorsanız, konaklama yeriniz sizden şu belgeleri göstermenizi isteyebilir: 18 yaşından küçük bir çocukla Kolombiya'ya seyahat eden anne ve babaların giriş sırasında çocuğun nüfus cüzdanını ve fotoğraflı kimliğini (Kolombiya vatandaşı olmayan misafirler için pasaportu) göstermesi gerekebilir. Çocuk misafir bir akrabasının veya yasal vasisinin refakatinde Kolombiya'ya seyahat ediyorsa, bu akrabanın ve yasal vasinin çocuğun hem annesi hem de babası tarafından imzalanmış, noter tasdikli seyahat iznini ve hem annenin hem de babanın kimliklerinin kopyasını göstermesi gerekebilir. Çocuk, anne ve babadan sadece biriyle Kolombiya'ya seyahat ediyorsa, bu ebeveynin diğer ebeveyn tarafından imzalanmış, noter tasdikli seyahat izni belgesini göstermesi gerekebilir. Kolombiya'ya çocukla seyahat etmeyi planlayan misafirlerin ilave bilgi için seyahat öncesinde Kolombiya konsolosluğu görevlileriyle görüşmesi gerekmektedir.
  • Havuz 9 ve 20 arasında açıktır.
Minimum Check-in Yaşı
24
İsteğe Bağlı
  • Evcil hayvan depozitosu: konaklama başına 100000.0 COP.
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 100000 COP.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Tesise Özel Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Konaklama yerinde Kolombiya katma değer vergisi (%19) ödemeniz gerekebilir. Kolombiya'da yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya Kolombiya dışından banka transferiyle ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden muaf tutulabilir. Bu muafiyet yalnızca turist paket rezervasyonlarında (konaklama ve diğer seyahat hizmetleri) geçerlidir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Sıkça Sorulan Sorular

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.