Lignano

Lignano Riviera / Lignan Riviere, Lignano Sabbiadoro
Lignano - Öne Çıkan Resim
Lignano - Oda
Lignano - Lobi
Lignano - Mutfak
Lignano - Oda Düzeni

Lignano Sabbiadoro bölgesindeki Lignano misafirlere Aquasplash ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Parco Zoo Punta Verde ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Parco Junior ile 4,3 km (2,7 mil) ve Lignano Sabbiadoro Atlı Karıncası ile 5,7 km (3,5 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Özel Plaj Alanı
Özel Plaj Alanı
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Bebek / Çocuk Bakım Servisi
Bebek / Çocuk Bakım Servisi
Otopark
Otopark
Bisiklet Kiralama
Bisiklet Kiralama
At Binme
At Binme
Rüzgar Sörfü
Rüzgar Sörfü
Bahçe
Bahçe

Odalar

6 Eyl Paz - 9 Eyl Çar|2|1|3
  • Apart Daire, Balkon (vemA)
  • Apart Daire, Balkon (vemA)
area1/2

Apart Daire, Balkon (vema)

garden-viewBahçe Manzarası
Balkon
Ücretsiz kablosuz internet
Düz panel ekranlı TV
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası (vemB)
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası (vemB)
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası (vemB)
  • Apart Daire, 1 Yatak Odası (vemB)
area1/4

Apart Daire, 1 Yatak Odası (vemb)

Balkon
Ücretsiz kablosuz internet
Düz panel ekranlı TV
  • Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (vemC)
  • Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (vemC)
  • Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (vemC)
area1/3

Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (vemc)

Balkon
Ücretsiz kablosuz internet
Düz panel ekranlı TV

Otel Özellikleri

Plaj & Deniz

Plaj & Deniz

Özel Plaj Alanı
Spor & Fitness

Spor & Fitness

Bisiklet Kiralama
At Binme
Rüzgar Sörfü
Eğlence & Aktivite

Eğlence & Aktivite

Balıkçılık
Çocuk & Aile

Çocuk & Aile

Bebek / Çocuk Bakım Servisi
Otopark

Otopark

Otopark
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Çamaşırhane
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Kablosuz İnternet
Bahçe
Teras
Sigara İçilmeyen Odalar
Çok Dilli Personel
Sigara İçilmeyen Tesis

Ulaşım

Adres: Corso delle Nazioni 52, Lignano Riviera / Lignan Riviere, Lignano Sabbiadoro


Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

16:00 - 19:00

Check-out

10:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [Corso dei Continenti 1].Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 19 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
  • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
  • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan konaklama yeriyle iletişime geçerek evcil hayvanlarını getirmek için ayarlama yapabilir.
Minimum Check-in Yaşı
24
Tesise Özel Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Depozito: konaklama başına 150.0 EUR.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Nisan döneminde, 10 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Mayıs - 30 Eylül döneminde, 10 geceye kadar EUR 1.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Elektrik ücreti: kw/sa başına kullanım için konaklama başına 0.3 EUR.
  • Isınma ücreti: 11 kw/sa üzerinde kullanım için konaklama başına 1 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.