




Lapad View misafirlere Dubrovnik (Babin Kuk) bölgesinde, Poluotok Lapad yakınında ve Lapad Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Dubrovnik Feribot İskelesi ile 2,5 mi (4 km) ve Gruz Limanı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.
Misafirler için 3 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.
Sigara içilmeyen bu pansiyonda, yakın çevrede ücretsiz otopark var.
Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Adres: Petra Svacica 37, Gradski Kotar Lapad, Dubrovnik
öğlen - gece yarısı
10:00
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
