




La Casa de la Abuela misafirlere Málaga (Centro) bölgesinde, Picasso’s Birthplace ve Malaga Roman Amfitiyatrosu ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Malaga Picasso Müzesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Gibralfaro Kalesi ile 1,6 km (1 mil) mesafede.
Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.
2 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur.
Adres: CLL BARCENILLAS NUMERO 8 3C, Centro, Málaga
15:00 - 23:00
öğlen
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
