Check-in Başlangıç ve Bitiş15:00 - 18:30
Talimatlar - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
Resepsiyon her gün 9 - 18.30 arasında açıktır. Konaklama yerine normal çalışma saatleri sonrasında varırsanız giriş işlemlerini alternatif bir yerde yaptırmanız gerekir: [Villa Orselina]. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
- Misafirlerin golf tee süresi için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
- Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak konaklama yerine doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
İsteğe Bağlı - Valesiz otopark ücreti: gecelik 16 CHF.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 20.00 CHF.
- Mutfak/küçük mutfak için ek ücret ödenmesi gereklidir
- İlave yatak ücreti: gecelik 120.0 CHF.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Tesise Özel ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 4.20 CHF. Bu vergi 14 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
- Turizm ücreti: kişi başı, gecelik 0.15 CHF
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.