Juwel Feriendorf - Reihenhaus Sören

Gluecksburg, Schleswig-Holstein
Juwel Feriendorf - Reihenhaus Sören - Öne Çıkan Resim
Juwel Feriendorf - Reihenhaus Sören - Dış Mekan
Juwel Feriendorf - Reihenhaus Sören - Oda
Juwel Feriendorf - Reihenhaus Sören - Yerinde Yemek
Juwel Feriendorf - Reihenhaus Sören - Mutfak

Bu kır evi misafirlere Gluecksburg bölgesinde, plaj yakınında, Drei Plajı ve Flensburg Fjord yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Wasserschloss ile 3,5 mi (5,7 km) ve Gluecksburg Kalesi ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Bu kır evi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Bu kır evinde mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Özel Plaj Alanı
Özel Plaj Alanı
Restoran
Restoran
Otopark
Otopark
Bahçe
Bahçe
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Tesis
Sigara İçilmeyen Tesis

Odalar

25 Eyl Cum - 28 Eyl Pts|2|1|3
  • Sıra Ev, 3 Yatak Odası (incl. 65€ Cleaning Fee)
  • Sıra Ev, 3 Yatak Odası (incl. 65€ Cleaning Fee)
  • Sıra Ev, 3 Yatak Odası (incl. 65€ Cleaning Fee)
  • Sıra Ev, 3 Yatak Odası (incl. 65€ Cleaning Fee)
  • Sıra Ev, 3 Yatak Odası (incl. 65€ Cleaning Fee)
  • Sıra Ev, 3 Yatak Odası (incl. 65€ Cleaning Fee)
  • Sıra Ev, 3 Yatak Odası (incl. 65€ Cleaning Fee)
    area1/7

    Sıra Ev, 3 Yatak Odası (incl. 65€ Cleaning Fee)

    Veranda
    Ücretsiz kablosuz internet
    Düz panel ekranlı TV

    Otel Özellikleri

    Yeme & İçme

    Yeme & İçme

    Restoran 1 adet
    Plaj & Deniz

    Plaj & Deniz

    Özel Plaj Alanı
    Otopark

    Otopark

    Otopark
    Tesis Olanakları

    Tesis Olanakları

    Bahçe
    Sigara İçilmeyen Odalar
    Sigara İçilmeyen Tesis

    Ulaşım

    Adres: Dreibogen 24, Gluecksburg


    Otel Kuralları

    Check-in Başlangıç ve Bitiş

    15:00 - 17:00

    Check-out

    10:00

    Talimatlar
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
    • Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
    • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
    • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
    Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 17 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
    • Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak konaklama yeri ile doğrudan iletişime geçip evcil hayvanlarını getirmek için düzenleme yapabilir (bu işlem için ek ücret uygulanır, gerekli bilgiler Ücretler bölümünde bulunabilir).
    Minimum Check-in Yaşı
    24
    İsteğe Bağlı
    • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 8 EUR.
    • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
    • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 10 EUR.

    Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

    Tesise Özel Ücretler

    Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

    • Depozito: konaklama başına 100 EUR.
    • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
    • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Mart döneminde, kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
    • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, kişi başı, gecelik 3.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
    • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 21 Aralık döneminde, kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
    • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 22 Aralık - 31 Aralık döneminde, kişi başı, gecelik 3.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
    • Elektrik ücreti: kw/sa başına kullanım için konaklama başına 0.40 EUR.
    • Tüketime göre belirlenen elektrik ücreti 1 geceden uzun konaklamalar için geçerlidir.

    Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

    Bu otelde, 1 geceden uzun süreli konaklamalarda, konaklama başına 1 kW üzeri kullanımda tüketime göre 0,40 Euro tutarında bir elektrik ücreti alınmaktadır.

    Önemli Uyarılar

    Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

    Yakınındaki Oteller

      Sıkça Sorulan Sorular

      Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

      Choice icon

      Sayısız seçenek

      Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

      En uygun otel

      Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

      Hızlı ve kolay

      Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

      Güvenle al

      Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.