Jro Maman Guest House - Adults Only

Wirabuana, Sukasada
Jro Maman Guest House - Adults Only - Oda Manzaraları
Jro Maman Guest House - Adults Only - Öne Çıkan Resim
Jro Maman Guest House - Adults Only - Dış Mekan
Jro Maman Guest House - Adults Only - Oda
Jro Maman Guest House - Adults Only - Banyo Tipleri

Sukasada bölgesindeki Jro Maman Guest House - Adults Only konaklamanızda Gitgit Şelalesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Buleleng Müzesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Lovina Plajı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Gedong Kertya Müzesi ve Kütüphanesi ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Jro Maman Guest House - Adults Only misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10.3 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Odalar

3 Eki Cts - 6 Eki Sal|2|1|3
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
    area1/3

    Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

    mount-viewDağ manzarası
    Restoran yemek servisi kılavuzu
    Tavan lifti
    Tavan vantilatörü

    Otel Özellikleri


    Ulaşım

    Adres: Jalan Raya Gitgit, Wirabuana, Sukasada


    Otel Kuralları

    Yenileme çalışmaları ve kapanışlar
    Yerel yönetmelikler gereğince tüm misafirler İnzivaya Çekilme (Nyepi) Günü/Hindu Yeni Yıl Etkinliği (06.00'dan itibaren) nedeniyle konaklama yerinde kalmalıdır. İnzivaya Çekilme günü genellikle mart veya nisan ayına denk gelmektedir (tarih her yıl değişmektedir). Bu tarihte giriş-çıkış mümkün olmayacaktır. Ngurah Rai Havaalanı (Bali Uluslararası Havaalanı) da İnzivaya Çekilme Gününde kapalıdır.

    Önemli Uyarılar

    Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

    Yakınındaki Oteller

      Sıkça Sorulan Sorular

      Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

      Choice icon

      Sayısız seçenek

      Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

      En uygun otel

      Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

      Hızlı ve kolay

      Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

      Güvenle al

      Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.