Hvar Zen Apartment

Hvar
Hvar Zen Apartment - Oda Manzaraları
Hvar Zen Apartment - Öne Çıkan Resim
Hvar Zen Apartment - Oda
Hvar Zen Apartment - Mutfak
Hvar Zen Apartment - İç Mekan

Bu apart daire misafirlere Hvar (Križna luka) bölgesinde, Stari Grad Plain yakınında ve Scedro ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Stipanska Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Hvar Limanı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için kahve/çay makinesi ve çamaşır makinesi sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilirsiniz.

Ücretsiz otopark vardır.


Odalar

7 Eyl Pts - 10 Eyl Per|2|1|3
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
area1/21

Apart Daire

Ücretsiz kablosuz internet
Düz panel ekranlı TV
Kablo TV servisi

Otel Özellikleri


Ulaşım

Adres: Ive Roica 66, Hvar


Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Sıkça Sorulan Sorular

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.