Ağostos 2026'da kaldık. Oteldeki eşyalar çok eskiydi. Banyo duş başlıkları bozuktu, su neredeyse akıtmıyordu. Ağustos ayında 38 derecede klima çalışmıyordu. Kapı, pencere, duşakabin açık olsa bile klima devreye girmiyordu. Çalışsa bile odayı 45-50 dakikada anca soğutuyordu. Kapıyı açıp duşa girince bile duruyordu. Serinlemek için resmen ev hapsi gibi bir deneyim yaşadık.
Tesiiste çalışan temizlik görevi ve mutfak çalışanları çok ilgililerd ancak Odada kocaman böcek gördük. Oda değişimi için "boş yok" dediler. Sonra "değişelim" dediler ama çoluk çocuk yerleşmiştik, bir daha uğraşmadık.
En kötüsü ise girişte resepsiyonun yanındaki umumi tuvalet kapısına tarihi bir şahsiyeti tasvir eden, kaftanlı sarıklı Sultan İbrahim’e ait portre asmışlardı. 2 kez bildirmemize rağmen işlem yapmadılar ve kaldırmadılar
Tarihi değerlere ve müşteri şikayetine saygısı olmayan bir işletme. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz