9.0Mükemmel

Firenze

San Marco, Venezia-Murano-Burano, Venedik
Firenze - Genel
Firenze - Oda
Firenze - Lobi
Firenze - Yeme / İçme
Firenze - Manzara / Peyzaj

Popüler Özellikler

Bar
Bar
Snack Bar
Snack Bar
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Bebek / Çocuk Bakım Servisi
Bebek / Çocuk Bakım Servisi
Konsiyerj Hizmeti
Konsiyerj Hizmeti
Bagaj Odası
Bagaj Odası
Emanet Kasası
Emanet Kasası

Odalar

6 Eyl Paz - 9 Eyl Çar|2|1|3
  • Üç Kişilik Oda
  • Üç Kişilik Oda
  • Üç Kişilik Oda
  • Üç Kişilik Oda
  • Üç Kişilik Oda
  • Üç Kişilik Oda
area1/6

Üç Kişilik Oda

Özel banyo (oda dışında)
Ücretsiz kablosuz internet
Uydu TV kanalları
  • Üç Kişilik Oda (con letto supplementare)
  • Üç Kişilik Oda (con letto supplementare)
  • Üç Kişilik Oda (con letto supplementare)
  • Üç Kişilik Oda (con letto supplementare)
  • Üç Kişilik Oda (con letto supplementare)
area1/5

Üç Kişilik Oda (con Letto Supplementare)

Özel banyo (oda dışında)
Ücretsiz kablosuz internet
Uydu TV kanalları
  • Tek Büyük Yataklı Oda
  • Tek Büyük Yataklı Oda
  • Tek Büyük Yataklı Oda
  • Tek Büyük Yataklı Oda
  • Tek Büyük Yataklı Oda
  • Tek Büyük Yataklı Oda
  • Tek Büyük Yataklı Oda
  • Tek Büyük Yataklı Oda
area1/8

Tek Büyük Yataklı Oda

Özel banyo (oda dışında)
Ücretsiz kablosuz internet
Uydu TV kanalları

Otel Özellikleri

Yeme & İçme

Yeme & İçme

Bar 1 adet
Snack Bar
Eğlence & Aktivite

Eğlence & Aktivite

Tur Danışma
Çocuk & Aile

Çocuk & Aile

Bebek / Çocuk Bakım ServisiÜcretli
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Konsiyerj Hizmeti
Bagaj Odası
Çamaşırhane
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Kablosuz İnternet
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Emanet Kasası
Teras
Sigara İçilmeyen Odalar
Çatı Terası

Ulaşım

Adres: San Marco (Corte Foscara), 1490, Venezia-Murano-Burano, Venedik


Tesis Konaklama Özellikleri

Kahvaltı Dahil

  • Kahvaltı
  • Açık Büfe Kahvaltı
  • Kontinental Kahvaltı

Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

13:00 - gece yarısı

Check-out

11:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Venedik'teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik'e girebilmek için kişi başı günlük 5-10 EUR erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik'te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri ve ücretleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.ve.it/en/ adresini ziyaret edin.
  • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
  • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak konaklama yerine doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.
Tesise Özel Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.40 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.20 EUR.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.70 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
0

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.