7.4İyi

Hotel Bezerra

Jaguaribe, Limoeiro Do Norte
Hotel Bezerra - Öne Çıkan Resim
Hotel Bezerra - Dış Mekan
Hotel Bezerra - Oda
Hotel Bezerra - Lobi
Hotel Bezerra - Yerinde Yemek

Limoeiro Do Norte bölgesindeki Hotel Bezerra konaklamanızda, Jaguaribe River ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede olacaksınız.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

85 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Restoran
Restoran
Bar
Bar
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Kafe
Kafe
Otopark
Otopark
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Çamaşırhane
Çamaşırhane
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Odalar

Odalar

2 Eki Cum - 5 Eki Pts|2|1|3
  • Executive Tek Büyük Yataklı Oda
  • Executive Tek Büyük Yataklı Oda
  • Executive Tek Büyük Yataklı Oda
    area1/3

    Executive Tek Büyük Yataklı Oda

    Ücretsiz kablosuz internet
    Uydu TV kanalları
    Düz panel ekranlı TV
    • Executive Tek Kişilik Oda
    • Executive Tek Kişilik Oda
    • Executive Tek Kişilik Oda
      area1/3

      Executive Tek Kişilik Oda

      Ücretsiz kablosuz internet
      Uydu TV kanalları
      Düz panel ekranlı TV

      Otel Özellikleri

      Yeme & İçme

      Yeme & İçme

      Restoran 1 adet
      Bar 1 adet
      Kafe 1 adet
      Kahvaltı Servisi
      Otopark

      Otopark

      Otopark
      Ek Hizmetler

      Ek Hizmetler

      Çamaşırhane
      Tesis Olanakları

      Tesis Olanakları

      Kablosuz İnternet
      24 Saat Resepsiyon Hizmeti
      Sigara İçilmeyen Odalar
      Giriş Rampası
      Merdiven Parmaklıkları
      Merdivensiz Giriş Yolu

      Ulaşım

      Adres: Rua Manfredo de Oliveira 756, Jaguaribe, Limoeiro Do Norte


      Otel Kuralları

      Check-in Başlangıç ve Bitiş

      14:00 - 22:00

      Check-out

      öğlen

      Talimatlar
      • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
      • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
      • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
      • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
      Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
      • 18 yaşın altındaki bir çocuk ile birlikte seyahat eden anne-babalar veya yasal vasi giriş sırasında çocuğun nüfus cüzdanını ve fotoğraflı kimlik (örneğin pasaport) göstermelidir. Brezilya'ya yapılan uluslararası seyahatlerde, anne veya babadan sadece biri çocuk ile seyahat ediyorsa, anne veya baba, çocuğun nüfus cüzdanına ve fotoğraflı kimliğine ilave olarak diğer ebeveyn tarafından imzalanmış noter onaylı izin belgesi göstermelidir. Anne-babanın veya yasal vasinin (hangisi geçerliyse) bu yetkiyi verememesi veya vermek istememesi durumunda, mahkeme emri gereklidir. Brezilya'ya çocuk ile seyahat etmek isteyen ziyaretçiler daha fazla bilgi almak için seyahate çıkmadan önce Brezilya Konsolosluğu ile görüşmelidir.
      • Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan konaklama yeriyle iletişime geçerek evcil hayvanlarını getirmek için ayarlama yapabilir.
      Minimum Check-in Yaşı
      24
      Tesise Özel Ücretler

      Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

      • 73.00 BRL hasar depozitosu girişten önce alınacaktır.

      Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


      Önemli Uyarılar

      Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

      Sıkça Sorulan Sorular

      Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

      Choice icon

      Sayısız seçenek

      Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

      En uygun otel

      Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

      Hızlı ve kolay

      Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

      Güvenle al

      Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.