Check-in Başlangıç ve Bitiş15:00 - 23:00
Talimatlar - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve çift emniyetli kilit yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
- Havuz 7 ve 23 arasında açıktır.
- Otoparkta taşıtlar için maksimum yükselik kısıtlaması vardır.
- Bu konaklama yeri, ağırladığı misafirler arasında cinsel tercih ve cinsel kimlik ayrımı gözetmez (LGBTQ+ bireyler ağırlanır).
İsteğe Bağlı - Valesiz kapalı otopark ücreti: gecelik 12.00 CHF (giriş/çıkış ayrıcalıkları)
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 20 CHF.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 10.0 CHF.
- İlave yatak ücreti: gecelik 100.0 CHF.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Tesise Özel ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi uygulanmayan veya vergi indirimi uygulanan durumlar olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 1.00 CHF. Bu vergi 16 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
- Turizm ücreti: kişi başı, gecelik 3.50 CHF
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler0