10.0Olağanüstü

Dannah Farm Country House

Shottle And Postern Cp, Belper
Dannah Farm Country House - Öne Çıkan Resim
Dannah Farm Country House - Dış Mekan
Dannah Farm Country House - Oda
Dannah Farm Country House - Lobi
Dannah Farm Country House - Oda Düzeni

Belper bölgesindeki Dannah Farm Country House misafirlere milli parkta, Derwent Valley Mills ve Chesterfield Museum & Art Gallery ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Peak District ile 12,3 mi (19,9 km) ve Ecclesbourne Valley Railway ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

8 odada DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
Bisiklet Kiralama
Bisiklet Kiralama
Dağ Bisikleti
Dağ Bisikleti
Bahçe
Bahçe
Yürüyüş Parkuru
Yürüyüş Parkuru
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Odalar
Kahvaltı Servisi
Kahvaltı Servisi

Odalar

7 Eyl Pts - 10 Eyl Per|2|1|3

Otel Özellikleri

Yeme & İçme

Yeme & İçme

Kahvaltı Servisi
Spor & Fitness

Spor & Fitness

Bisiklet Kiralama
Dağ Bisikleti
Yürüyüş Parkuru
Kaya Tırmanışı
Eğlence & Aktivite

Eğlence & Aktivite

Mağaracılık
Otopark

Otopark

Otopark
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Romantik Organizasyon Paketleri
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Kablosuz İnternet
Bahçe
Sigara İçilmeyen Odalar
Dış Mekan Mobilyaları
Piknik Alanı
Sigara İçilmeyen Tesis

Ulaşım

Adres: Bowmans Lane Shottle, Shottle And Postern Cp, Belper


Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

15:30 - 20:00

Check-out

11:30

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
  • Bu konaklama yerinde 18 yaşında ve daha küçük çocuklara izin verilmez.
Minimum Check-in Yaşı
18
Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
0

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.