Casa Vacanza Maddy Vista Mare

Suaredda-Traversa, San Teodoro
Casa Vacanza Maddy Vista Mare - Öne Çıkan Resim
Casa Vacanza Maddy Vista Mare - Dış Mekan
Casa Vacanza Maddy Vista Mare - Oda
Casa Vacanza Maddy Vista Mare - Mutfak
Casa Vacanza Maddy Vista Mare - İç Mekan

San Teodoro (San Teodoro Kent Merkezi) bölgesindeki bu apart daire misafirlere La Punta Falls ve San Teodoro Lagünü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Cala Brandinchi Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve San Teodoro Plajı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Klimalı bu dairede küçük mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 22-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcut. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve çekyat sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Otopark
Otopark
Açık Otopark
Açık Otopark
Özel Giriş / Hızlı Çıkış
Özel Giriş / Hızlı Çıkış
Barbekü
Barbekü
Bahçe
Bahçe
Teras
Teras
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Odalar

Odalar

14 Eyl Pts - 17 Eyl Per|2|1|3
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
  • Apart Daire
area1/16

Apart Daire

sea-viewDeniz Manzarası
Teras veya veranda
Özel banyo (oda dışında)
Düz panel ekranlı TV

Otel Özellikleri

Yeme & İçme

Yeme & İçme

Barbekü
Otopark

Otopark

Otopark
Açık Otopark
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Özel Giriş / Hızlı Çıkış
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Bahçe
Teras
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Sigara İçilmeyen Odalar
Dış Mekan Mobilyaları
Resepsiyon Hizmeti sınırlı saatlerde

Ulaşım

Adres: Via Flumendosa, Suaredda-Traversa, San Teodoro


Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

18:00 - 22:00

Check-out

10:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Resepsiyon her gün 16 - 22 arasında açıktır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [Shardana Ferias Via Sardegna snc].Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 10 gün içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
  • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
  • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
Minimum Check-in Yaşı
72
İsteğe Bağlı
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 50 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Geç giriş ücreti: 22 ve gece yarısı arasındaki girişler için 20 EUR.
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: konaklama başına 50.0 EUR.
  • Yatak çarşafı ücreti: kişi başı ve konaklama başına 10 EUR (veya misafirler kendi yatak çarşaflarını getirebilirler)
  • Havlu ücreti: kişi başı ve konaklama başına 10 EUR (veya misafirler kendi havlularını getirebilirler)

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Tesise Özel Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Hasar depozitosu: konaklama başına 200 EUR
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 30 Nisan döneminde, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Mayıs - 31 Ekim döneminde, kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 150 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.