Check-in Başlangıç ve Bitiş14:00 - gece yarısı
Talimatlar - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yeri, varıştan önce misafirin kredi kartına provizyon uygulama hakkını saklı tutar.
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
- Havuz 7 ve 23 arasında açıktır.
- Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak konaklama yerine doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.
- Misafirler odalarına mobil cihaz ile erişebilir.
- Temassız çıkış imkânı sunulur.
- Bu konaklama yeri, ağırladığı misafirler arasında cinsel tercih ve cinsel kimlik ayrımı gözetmez (LGBTQ+ bireyler ağırlanır).
Minimum Check-in Yaşı2
İsteğe Bağlı - Valesiz otopark ücreti: günlük 7 EUR.
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Odada kasa ücreti: günlük 6 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Tesise Özel ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Yerel yönetim tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Konaklamanın 8. gecesinden sonra bu vergi %50 oranında azalmaktadır ve 16 yaş altı çocuklar vergiden muaf tutulmaktadır. İlave başka muafiyet ve indirimler söz konusu olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyondan sonra size gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 30 Nisan döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.83 EUR ve sonrasında 0.41 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 31 Ekim döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 3.30 EUR ve sonrasında 1.65 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.