BIR - Brand New In front of Metro

Jebel Ali, Dubai
BIR - Brand New In front of Metro - Dış Mekan
BIR - Brand New In front of Metro - Öne Çıkan Resim
BIR - Brand New In front of Metro - Oda
BIR - Brand New In front of Metro - Mutfak
BIR - Brand New In front of Metro - Oda Düzeni

Bu apart daire misafirlere Dubai (Jebel Ali) bölgesinde, Dubai Expo 2020 Fuar Merkezi ve Gurunanak Darbar Sikh Gurudwarası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Jumeirah Plajı ile 8,5 mi (13,6 km) ve Ibn Battuta Çarşısı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 44-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Açık Havuz
Açık Havuz
Otopark
Otopark
Kapalı Otopark
Kapalı Otopark
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Asansör
Asansör
Engelli Otopark
Engelli Otopark
Özel Giriş / Hızlı Çıkış
Özel Giriş / Hızlı Çıkış
Teras
Teras

Odalar

1 Eki Per - 4 Eki Paz|2|1|3
  • Stüdyo
  • Stüdyo
  • Stüdyo
  • Stüdyo
  • Stüdyo
  • Stüdyo
  • Stüdyo
    area1/7

    Stüdyo

    Göl manzarası
    Hidro-masaj duş başlığı
    Ücretsiz kablosuz internet

    Otel Özellikleri

    Havuz & Su Parkı

    Havuz & Su Parkı

    Açık Havuz 1 adet
    Otopark

    Otopark

    Otopark
    Kapalı Otopark
    Engelli Otopark
    Ek Hizmetler

    Ek Hizmetler

    Özel Giriş / Hızlı Çıkış
    Çamaşırhane
    Tesis Olanakları

    Tesis Olanakları

    24 Saat Resepsiyon Hizmeti
    Asansör
    Teras
    Sigara İçme Alanı
    Aydınlatılmış Giriş Yolu
    Giriş Rampası

    Ulaşım

    Adres: 526 Azizi Aura Residences Tower Downtown, Jebel Ali, Dubai


    Otel Kuralları

    Check-in Başlangıç ve Bitiş

    15:00 - 18:00

    Check-out

    18:00

    Talimatlar
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
    Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 18 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlere, giriş talimatları ve kilitli kasa bilgileri e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
    Minimum Check-in Yaşı
    72
    Tesise Özel Ücretler

    Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

    • Depozito: konaklama başına konaklama yeri başına 500 AED
    • Şehir vergisi alınmaktadır: konaklama yeri başına, gecelik 10.00 AED
    • Şehir tarafından turizm vergisi uygulanmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde tahsil edilmektedir. Bu vergi ilk yatak odası için gecelik 10.00 AED şeklindedir ve ilave her yatak odası için gecelik 10.00 AED tutarında artmaktadır.
    • 500 AED hasar depozitosu girişten önce alınacaktır.

    Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


    Önemli Uyarılar

    Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

    Yakınındaki Oteller

      Sıkça Sorulan Sorular

      Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

      Choice icon

      Sayısız seçenek

      Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

      En uygun otel

      Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

      Hızlı ve kolay

      Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

      Güvenle al

      Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.