10.0Olağanüstü

apartmani lavanda

Rakovica
apartmani lavanda - Oda Düzeni
apartmani lavanda - Öne Çıkan Resim
apartmani lavanda - Dış Mekan
apartmani lavanda - Genel
apartmani lavanda - Oda

Apartmani lavanda konaklamanızda Rakovica bölgesinde, Drežnik Eski Kent Bölgesi ile 12 km (7,4 mi) ve Barac Mağaraları ile 12 km (7,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Plitvice Gölleri Ulusal Parkı ile 12,3 km (7,6 mil) ve Veliki Slap Şelalesi ile 17,3 km (10,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Restoran
Restoran
Bar
Bar
Snack Bar
Snack Bar
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Kafe
Kafe
Çocuk Oyun Alanı
Çocuk Oyun Alanı
Otopark
Otopark
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
24 Saat Resepsiyon Hizmeti

Odalar

15 Eki Per - 18 Eki Paz|2|1|3

Otel Özellikleri

Yeme & İçme

Yeme & İçme

Restoran 1 adet
Bar 1 adet
Snack Bar
Kafe 1 adet
Barbekü
Genel Alanlarda Kahve/Çay İkramı
Spor & Fitness

Spor & Fitness

Yürüyüş Parkuru
Çocuk & Aile

Çocuk & Aile

Çocuk Oyun Alanı
Oyun Alanı
İş & Toplantı

İş & Toplantı

Banket Salonu
Otopark

Otopark

Otopark
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Hızlı Giriş / Hızlı Çıkış
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Kablosuz İnternet
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Bahçe
Teras
Ortak TV Alanı
Sigara İçilmeyen Odalar

Ulaşım

Adres: lipovac 118, Rakovica


Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

14:00 - 21:00

Check-out

10:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yeri, sadece nakit ödeme kabul etmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Minimum Check-in Yaşı
24
İsteğe Bağlı
  • Alakart kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 8 EUR, çocuklar için 8 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Klima sistemi ücreti: günlük 5 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Tesise Özel Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.80 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.90 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.00 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Sıkça Sorulan Sorular

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.