Agriturismo Le Querce

Torre Alfina, Acquapendente
Agriturismo Le Querce - Öne Çıkan Resim
Agriturismo Le Querce - Dış Mekan
Agriturismo Le Querce - Havuz
Agriturismo Le Querce - Oda
Agriturismo Le Querce - Yerinde Yemek

Acquapendente bölgesindeki bu tatil evi misafirlere kırsal bölgede, Torre Alfina Kalesi ve Terme di Orte ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Bolsena Gölü ile 14,4 mi (23,3 km) ve Bowling 3C ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Bu tatil evi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Bu tatil evinde mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ütü/ütü masası sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Açık Havuz
Açık Havuz
Restoran
Restoran
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
Bagaj Odası
Bagaj Odası
Barbekü
Barbekü
Şezlong
Şezlong
Teras
Teras

Odalar

7 Eyl Pts - 10 Eyl Per|2|1|3
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
  • Apart Daire, 2 Yatak Odası
area1/9

Apart Daire, 2 Yatak Odası

Veranda
Ücretsiz kablosuz internet
Düz panel ekranlı TV

Otel Özellikleri

Yeme & İçme

Yeme & İçme

Restoran 1 adet
Barbekü
Kahvaltı Servisi
Havuz & Su Parkı

Havuz & Su Parkı

Açık Havuz sezonluk
Plaj & Deniz

Plaj & Deniz

Şezlong
Eğlence & Aktivite

Eğlence & Aktivite

Tur Danışma
Otopark

Otopark

Otopark
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Bagaj Odası
Çamaşırhane
Kat Hizmeti
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Kablosuz İnternet
Bahçe
Teras
Sigara İçilmeyen Odalar
Dış Mekan Mobilyaları
Piknik Alanı

Ulaşım

Adres: Via Gioacchino Rossini Torre Alfina, Acquapendente


Otel Kuralları

Check-in Başlangıç ve Bitiş

14:00 - 18:30

Check-out

11:00

Talimatlar
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
  • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
  • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Sezonluk havuz Haziran ile Eylül arasında açık olacaktır.
  • Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
  • Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan konaklama yeriyle iletişime geçerek evcil hayvanlarını getirmek için ayarlama yapabilir.
Minimum Check-in Yaşı
24
İsteğe Bağlı
  • 20 ve gece yarısı arasındaki girişler için geç giriş ücreti alınır
  • Kat hizmetleri ücreti: günlük 20 EUR.
  • İlave yatak ücreti: günlük 20 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Tesise Özel Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Nakit depozito: 25 yaşından küçük misafirler için konaklama başına 100 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

Choice icon

Sayısız seçenek

Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

En uygun otel

Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

Hızlı ve kolay

Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

Güvenle al

Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.