Agr. La Casa Della Lavanda - Il Rustico

Gaggiola, Montemarciano
Agr. La Casa Della Lavanda - Il Rustico - Öne Çıkan Resim
Agr. La Casa Della Lavanda - Il Rustico - Dış Mekan
Agr. La Casa Della Lavanda - Il Rustico - Oda
Agr. La Casa Della Lavanda - Il Rustico - Mutfak
Agr. La Casa Della Lavanda - Il Rustico - İç Mekan

Montemarciano bölgesindeki Agr. La Casa Della Lavanda - Il Rustico konaklamanızda Spiaggia di Velluto ve Rocca Roveresca Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Rotonda a Mare ile 8 mi (12,8 km) ve La Fenice Senigallia Tiyatrosu ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Misafirler küçük mutfak olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Açık Havuz
Açık Havuz
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
Açık Otopark
Açık Otopark
Hızlı Giriş / Hızlı Çıkış
Hızlı Giriş / Hızlı Çıkış
Barbekü
Barbekü
Bahçe
Bahçe
Çamaşırhane
Çamaşırhane

Odalar

31 Eki Cts - 3 Kas Sal|2|1|3
  • Exclusive Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
  • Exclusive Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
  • Exclusive Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
  • Exclusive Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
  • Exclusive Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
    area1/5

    Exclusive Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

    garden-viewBahçe Manzarası
    Ücretsiz kablosuz internet
    Kablosuz İnternet
    Düz panel ekranlı TV

    Otel Özellikleri

    Otopark

    Otopark

    Otopark
    Açık Otopark
    Ek Hizmetler

    Ek Hizmetler

    Hızlı Giriş / Hızlı Çıkış
    Çamaşırhane
    Tesis Olanakları

    Tesis Olanakları

    Kablosuz İnternet
    Bahçe
    Dış Mekan Mobilyaları
    Piknik Alanı
    Tekerlekli Sandalye Erişimi
    Tekerlekli Sandalye Erişimi (Sınırlı)

    Ulaşım

    Adres: Via Marina Alta 4, Gaggiola, Montemarciano


    Otel Kuralları

    Check-in Başlangıç ve Bitiş

    16:00

    Check-out

    10:00

    Talimatlar
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve banka kartı gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
    • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
    Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Misafirlere, giriş talimatları ve anahtar alma talimatları varışlarından önceki 5 gün içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
    • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
    • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
    • Sezonluk havuz 15 Haziran ile 15 Ekim arasında açık olacaktır.
    • Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak konaklama yeri ile doğrudan iletişime geçip evcil hayvanlarını getirmek için düzenleme yapabilir (bu işlem için ek ücret uygulanır, gerekli bilgiler Ücretler bölümünde bulunabilir).
    İsteğe Bağlı
    • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 20 EUR.
    • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
    • Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 15.0 EUR.

    Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

    Tesise Özel Ücretler

    Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

    • 150 EUR hasar depozitosu girişten önce alınacaktır.

    Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


    Önemli Uyarılar

    Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

    Sıkça Sorulan Sorular

    Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

    Choice icon

    Sayısız seçenek

    Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

    En uygun otel

    Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

    Hızlı ve kolay

    Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

    Güvenle al

    Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.